Brokerul Bayer Credit ofera servicii imobiliare gratuite

In August 12, 2014
8244 Views

Reducerea considerabila a numarului de tranzactii imobiliare si implicit a solicitarilor de imprumuturi bancare au contribuit la decizia Bayer Credit de a le oferi clientilor si servicii gratuite de agentie imobiliara. Astfel, cei care vor depune dosarul de credit prin brokerul Bayer Credit, vor primi, fara niciun comision, servicii de consultanta imobiliara in scopul gasirii imobilului potrivit. De asemenea, pana la momentul finalizarii tranzactiei si implicit a contractarii creditului, clientii vor beneficia si de asistenta juridica specializata.

Dragos Nichifor, directorul financiar al Bayer Credit considera ca aceasta masura se adreseaza clientilor care indeplinesc conditiile necesare obinerii unui credit ipotecar, dar sunt in asteptare deoarece doresc sa-si minimizeze costurile de achizitie si vor sa profite de oportunitatile din piata, noteaza DailyBusiness.

“Astfel, ii vom ajuta sa obtina cele mai bune conditii de creditare, vom oferi informatii clare si corecte despre preturile de vanzare ale imobilelor din zonele de interes si le vom face legatura intre client si vanzatori fara a comisiona acest serviciu”, a adaugat Nichifor.

Leave A Comment