Mergi înapoi

 

Cum funcționează?

În cazul în care urmariți obținerea unui credit de achiziție locuință sau de refinanțare ( indiferent că este ipotecar standard sau Noua Casă ), în urma completării fișei de client, primiți oferte personalizate instant de la toate băncile cu care lucrăm. Accesul se face prin linkurile personalizate iar durata de completare este de 5-10 minute. Fiecare link are un broker titular cu experiență de minim 7 ani în domeniu și doar acesta primește și are acces la datele personale.
Pentru aplicații pe familie, unul dintre soți începe înrolarea și apoi, în timpul aplicației, se generează alt link pe care va intra soțul/soția/partenerul de viață.

Vă rugăm să încercați să acordați atenție întrebărilor din fiecare fereastră deoarece selecția produselor se face strict în baza informațiilor declarate. În următoarea zi lucrătoare, brokerul revine cu o analiză completă și concluzii finale ale solicitarii.

Preluarea datelor este necesară pentru a înțelege situația și profilul D-vs, informațiile nu ajung in nicio bancă și datele nu sunt prelucrate/folosite pentru a vă introduce în aplicații de bănci. Abia după ce primiți toate ofertele și detaliile analizei noastre, decidem banca sau băncile pe care aplicăm și doar din acel moment confirmăm cu D-vs acordul de transmitere al datelor personale în bancă sau băncile alese.

Din 2007 acumulăm an de an experiență și obținem venituri strict de la bănci. De știut:

  • Serviciile noastre sunt GRATUITE pentru client
  • Intermediem produse cu același cost sau, de multe ori, chiar la un cost mai scăzut decât ceea ce poate obține clientul direct in sucursala băncii
  • Suntem de acord să verificați ofertele și direct în bănci dar este important sa ne consultați / anunțați înainte

Unele bănci vă vor bloca CNP-ul pe sucursala unde ați cerut informații. Astfel, ne reduceți potențialul de negociere sau chiar de intermediere în anumite cazuri ( de ex: pe ING orice aplicație într-o sucursala ne exclude de la intermediere timp de 30 zile ).

Vă recomandăm să ne încercați cu încredere aplicația!

Accesează Soft

Formular de contact

Ai suportul nostru în înțelegerea tuturor aspectelor unui credit.

to top icon